Bestil et foredrag – med gratis PR til din organisation

Jeg holder gerne oplæg, hvor jeg læser op fra bogen, fortæller hvordan den blev til, besvarer spørgsmål og deltager i diskussioner om hår, kemo, identitet m.m. Foredraget kan evt. kombineres med oplæg fra frisører, parykmagere, tørklædeforhandlere eller andre med relevans til emnet. Hvis det har interesse, kan jeg ved arrangementet medbringe nogle eksemplarer af Ondt i håret, som kan sælges med rabat.

Mit honorar for dette vil afhænge af, hvor længe arrangementet skal vare og om jeg skal optræde alene eller sammen med andre. Som udgangspunkt for et foredrag uden med-oplægsholdere taler vi om 3.000 kroner plus moms.  

Forud for et foredrag tilbyder jeg gratis at skrive og udsende pressemeddelelser om arrangementet til medierne i dit lokalområde – selvfølgelig med omtale af den organisation, der står som arrangør. Her ville det være praktisk, at vi stikker hovederne sammen så snart aftalen om foredraget er på plads, og aftaler noget om meddelelsens indhold, fotomuligheder m.m. Jeg kan også skrive og udsende en ”efter-omtale”, ligeledes uden omkostning.

Ring til mig på 2233-8307 eller send mig en mail, hvis du vil høre nærmere.