Mere om Ondt i håret

Vores hår er et magisk, magtfuldt udtryk for den kvindelige identitet – og vi er rigtig mange, der ved, at det ikke er nogen bagatel for en kvinde at miste sin manke. Men vi har også mange erfaringer for, hvordan man kan komme igennem denne katastrofe.

Det kan du læse meget mere om i Ondt i håret. Bogen er først og fremmest en serie fortællinger om, hvordan kvinder i hele landet håndterede situationen – med humor, oprørske indfald og fantasifulde løsninger, som andre kan have glæde af.

Her kan du også finde faktuelle og saglige oplysninger om f.eks.:


Ondt i håret er blevet til over en periode på to år, hvor jeg rejste rundt i hele landet for at tale med kvinder, som havde været igennem kemoterapi og hårtab. Bogen rummer også mine egne erfaringer. Jeg mistede nemlig selv håret – og fik det tilbage igen – i forbindelse med en brystkræftbehandling i 2007.

På denne hjemmeside kan du finde smagsprøver på bogens indhold. Her kan du også klikke dig videre til forlaget, hvor bogen kan købes.

Jeg holder også foredrag om mine og andres erfaringer med hårtab. Under fanebladet ”Foredrag” kan du bl.a. læse om kommende arrangementer – eller kontakte mig, hvis du gerne vil have et arrangement i dit eget lokalområde.

Du kan også møde nogle af de kvinder, jeg har interviewet til bogen – enten her på hjemmesiden, på Facebookgruppen ”Ondt i håret” eller på deres egne blogs. Du kan også finde links til andre relevante hjemmesider. Alle de kvinder, du ser afbildet på denne hjemmeside, har været igennem kemo og hårtab, og du kan læse mere om dem alle sammen i bogen.

Jeg vil også rigtig gerne høre fra dig! På bloggen har du mulighed for at fortælle din egen historie, starte en debat eller stille spørgsmål, som jeg eller andre læsere kan prøve at besvare.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!